Wie ben ik?

Al van kinds af aan heb ik het gevoel dat ik word gedreven door de wil om het verschil te maken. Maar pas sinds enkele jaren lukt het me om hier duidelijke woorden en een stem aan te geven.

De Blogs (100+) en Podcast Afleveringen (100+) die ik heb gemaakt hebben hieraan een waardevolle bijdrage geleverd. 

Hoewel ik opgegroeid ben vanuit het idee dat mijn brein mijn anker was en mijn ratio mijn kracht, blijk ik toch veel intuïtiever en meer gedreven vanuit het hart te zijn, dan ik ooit had kunnen vermoeden. Ik heb er een burn-out (2016) en een innerlijke ontdekkingsreis voor nodig gehad om daar achter te komen.

Het heeft een poos geduurd voordat hoofd en hart evenwichtig in balans waren. En nu kan ik vol trots opmerken dat ik echt vanuit mijn hart kan leven en dat het vertrouwen het heeft gewonnen van de angst!

De dunne lijn tussen stretchen en forceren

Er is een dunne lijn tussen jezelf stretchen en jezelf forceren. In de loop van de tijd heb ik geleerd het verschil tussen die twee te voelen om mezelf op een gezonde manier te kunnen blijven uitdagen.

Als HSP is mijn energie balans een voortdurend aandachtspunt. Door mijn bewustzijn te vergroten, regelmatig te vertragen en rust in mijn agenda in te plannen zorg ik dat ik op adequate manier om ga met de diepgaande informatieverwerking, de snelle over -en onderprikkeling en mijn emotionele intensiteit. 

Hierdoor kan ik HSP steeds meer zien als een Superpower!

(mits gehanteerd met genoemde instructie)

Als ervaren mindfulness trainer weet ik heel goed hoe ik mijn bewustzijn kan vergroten en voel ik onmiddellijk het verschil als ik hieraan te weinig aandacht besteed.

De Kracht van Verbinden

Ik zie mijzelf als een echte Verbinder.

Het blijst kun je me maken als ik mensen met elkaar kan verbinden waardoor er een Win Win situatie ontstaat. Ik geloof er in dat je het niet alleen hoeft te doen en dat we op deze wereld zijn om elkaar te helpen, te verstreken en te bekrachtigen.

Super trots en dankbaar ben ik voor de Focus en Creatie dagen waar ik vrouwelijke ondernemers bij elkaar bracht om echt het verschil te maken.

Nu organiseer ik met regelmaat Dayretreats waarbij ik je uitnodig om jezelf te ont-moeten in gezelschap van andere mooie mensen.

Het Stap uit je Schaduw Live! Event van 21 september 2021 was een ander voorbeeld waarbij de kracht van verbinden centraal stond.

Heerlijk! Als zoveel mooie mensen bij elkaar mogen komen om te verbinden, met zichzelf en soms ook met anderen.

Wat moet je echt van me weten?
 💗 The Fun Facts 💗

 💗 Thuis vieren we elk succes (klein en groot) met tompoezen.

💗 My Guilty Pleasure is Iced Frappe Koffie-Caramel van de Mc Donalds, daar mag je me echt ’s nacht voor wakker maken

💗 Ik ben extreem bang voor de tandarts 

💗 Ik heb een schriftjes fetish, niks maakt me blijer dan een mooi schriftje 

💗 Hoewel ik dacht dat ik bang was voor honden hebben we nu al weer 5 jaar de leukste en liefste Golden Retriever Keet in ons gezin

💗