Wie ben ik?

Al van kinds af aan heb ik het gevoel dat ik word gedreven door de wil om het verschil te maken. Maar pas sinds enkele jaren lukt het me om hier duidelijke woorden en een stem aan te geven.

De Blogs (100+) en Podcast Afleveringen (100+) die ik heb gemaakt hebben hieraan een waardevolle bijdrage geleverd. 

Hoewel ik opgegroeid ben vanuit het idee dat mijn brein mijn anker was en mijn ratio mijn kracht, blijk ik toch veel intuïtiever en meer gedreven vanuit het hart te zijn, dan ik ooit had kunnen vermoeden. Ik heb er een burn-out (2016) en een innerlijke ontdekkingsreis voor nodig gehad om daar achter te komen.

Het heeft een poos geduurd voordat hoofd en hart evenwichtig in balans waren. En nu kan ik vol trots opmerken dat ik echt vanuit mijn hart kan ondernemen en dat het vertrouwen het heeft gewonnen van de angst!

Moeiteloos Ondernemen vanuit intuïtie en innerlijke wijsheid

Het ondernemerschap ervaar ik als één groot Avontuur waarbij ik soms struikel over alle uitdagingen die ik onderweg tegen kom.

Het is een reis de ik al 6 jaar met veel plezier afleg en die (tot op heden) nog steeds niet verveelt, omdat ik mezelf voortdurend kan ontwikkelen, mag groeien en leren en er om iedere hoek een nieuwe uitdaging te vinden is.

Sinds ik vaker stil ben gaan staan, mijn bewustzijn heb vergroot en in volledige alignment met mijn hart onderneem ervaar ik een moeiteloosheid, energie en rust die ik nog niet eerder heb ervaren.

Ik word er hartstikke blij van om op deze manier te kunnen ondernemen en heb er mijn missie van gemaakt om anderen hierin mee te nemen.

Het ondernemen vanuit mijn hart, waarbij ik geleerd heb om op mijn intuïtie en innerlijke wijsheid te vertrouwen, is zo’n waardevol geschenk waarvan de kracht en impact nog dagelijks toeneemt.

Expert op het gebied van HSP en Zichtbaarheid

Als Expert op het gebied van HSP en Zichtbaarheid weet ik hoe moeilijk het is om uit je Schaduw te stappen en voor je Waarde te durven gaan staan.

Zelf had ik bijvoorbeeld 113 (!) posts op Facebook nodig alvorens ik een selfie durfde te plaatsen. Mijn weg naar meer zichtbaarheid is er één met obstakels en hindernissen geweest, waarbij ik mezelf volledig buiten mijn comfortzone moest begeven.

Onder het motto No Glitters No Glory presenteerde ik een maand lang iedere werkdag een Facebook Live over zichtbaarheid in een Glitterjurk.

Pas later kwam ik tot het besef dat er 2 soorten Lef nodig zijn om uit je Schaduw te kunnen stappen.

Het eerste soort Lef is het lef dat je nodig hebt om naar binnen te kunnen kijken, naar wat jou belemmert om daadwerkelijk dat te doen wat nodig is om het Verschil te maken. Jouw belemmerende overtuigingen te (h)erkennen en te durven tackelen.

En de andere soort is het Lef dat je nodig hebt om daadwerkelijk de stap uit je comfortzone te durven zetten. Ik heb ervaren dat je beiden nodig hebt om uit je schaduw te stappen en om level up te kunnen gaan in het ondernemerschap.

De dunne lijn tussen stretchen en forceren

Er is een dunne lijn, zeker voor HSPs, tussen jezelf stretchen en jezelf forceren. In de loop van de tijd heb ik geleerd het verschil tussen die twee te voelen om mezelf op een gezonde manier te kunnen blijven uitdagen. Zichtbaarheid werd pas echt moeiteloos toen ik kon ervaren dat er een manier was waarop ik zichtbaar kon zijn vanuit mijn eigen authenticiteit waarbij het niet nodig was om mezelf hierin te forceren.

Als HSP is mijn energie balans een voortdurend aandachtspunt. Door mijn bewustzijn te vergroten, regelmatig te vertragen en rust in mijn agenda in te plannen zorg ik dat ik op adequate manier om ga met de diepgaande informatieverwerking, de snelle over -en onderprikkeling en mijn emotionele intensiteit.

Hierdoor kan ik HSP steeds meer zien als een Superpower!

(mits gehanteerd met genoemde instructie)

Als ervaren mindfulness trainer weet ik heel goed hoe ik mijn bewustzijn kan vergroten en voel ik onmiddellijk het verschil als ik hieraan te weinig aandacht besteed.

De Kracht van Verbinden

Ik zie mijzelf als een echte Verbinder.

Het blijst kun je me maken als ik mensen met elkaar kan verbinden waardoor er een Win Win situatie ontstaat. Ik geloof er in dat je het als (hoog)gevoelige vrouwelijke ondernemer niet alleen hoeft te doen en dat we op deze wereld zijn om elkaar te helpen, te verstreken en te bekrachtigen.

Super trots en dankbaar ben ik voor de Focus en Creatie dagen waar ik vrouwelijke ondernemers bij elkaar breng om echt het verschil te maken.

Daarnaast organiseer ik ook met regelmaat Dayretreats waarbij ik je uitnodig om jezelf te ont-moeten in gezelschap van andere mooie mensen.

Het Stap uit je Schaduw Live! Event van 21 september 2021 was een ander voorbeeld waarbij de kracht van verbinden centraal stond.

Heerlijk! Als zoveel mooie mensen bij elkaar mogen komen met maar 1 doel voor ogen, elkaar die ene stap verder te brengen.

Wat moet je echt van me weten?
 💗 The Fun Facts 💗

 💗 Thuis vieren we elk succes (klein en groot) met tompoezen.

💗 My Guilty Pleasure is Iced Frappe Koffie-Caramel van de Mc Donalds, daar mag je me echt ’s nacht voor wakker maken

💗 Ik ben extreem bang voor de tandarts 

💗 Ik heb een schriftjes fetish, niks maakt me blijer dan een mooi schriftje 

💗 Mijn kantoor is één groot rariteiten kabinet van vriendelijke herinneringen en aandenkens

💗 Hoewel ik dacht dat ik bang was voor honden hebben we nu al weer 5 jaar de leukste en liefste Golden Retriever Keet in ons gezin

💗