Jezelf ont-moeten dagretraite
op vrijdag 9 februari 2024

Verbinden met je innerlijke wijsheid

Het is tijd voor een dag met jezelf. Een dag waarop jij jezelf mag ont-moeten. Verbinding maken met jouw innerlijke wijsheid.

Afdalen vanuit je hoofd in je hart.

In de verbinding met jezelf liggen de antwoorden die je zoekt.

Je mag voelen wat je te doen hebt en mag los laten wat jou niet meer dient.


Een moment van rust, stilte en reflectie. 

Een moment waarop de stof mag neerdalen en er helderheid mag ontstaan.

Een moment waarop je jezelf volledig mag overgeven en niets moet.

Een moment helemaal voor jou!

Herkenbaar?

In alle drukte heb je tijd voor jezelf nodig

Er is een gevoel van onrust dat je niet goed kunt duiden

Je wilt meer verbinding maken met je gevoel, maar je weet niet precies hoe.

Je voelt niet de ruimte om zaken op een rij te zetten
Je hebt het gevoel dat je wel een adempauze kunt gebruiken

JA! Ik wil bij
de Jezelf ont-moeten dag zijn

Yes

Wanneer

❤️Vrijdag 9 februari❤️

Investering

129,-

Start

10.00 uur

Locatie

Natuurhuisje Dichtby te Rucphen
Helen van Dijk Dagretreat mindfulness retraite

Ramona de Groot

GZ-psycholoog & supervisor

Een zelfzorg APK

"Als je écht in contact wil zijn met jezelf, raad ik je de warme retraite bij Helen aan. Opgeladen en vol met frisse ideeën voor mijzelf en mijn gezin, ging ik naar huis. Voor mij zijn kwetsbaar mogen zijn, stromende liefde en zelfzorg de kern van de dag. Mooi om te hebben ervaren dat ik ontving wat ik nodig had. Wekelijks plan ik een momentje om stil te staan bij mijzelf en te voelen wat ik nodig heb. Een zelfzorg APK noem ik de retraite en ik ga dit jaarlijks doen. Dankjewel, Helen!"

Jolanda Jansen

Financial Feel Good Company

Niets moet, alles mag

"Het was echt een fantastische dag die ik iedereen aanraad die zichzelf een dagje ontspanning gunt! Niets moet, alles mag en aan het eind van de dag voelde ik me totaal ontspannen en ging naar huis met mooie inzichten."

JA! Ik wil bij
de Jezelf ont-moeten dag zijn

Yes

Dit wat mijn gasten zeggen over
de Jezelf ont-moeten dag

"De locatie en verzorging was top, het heeft me aan niets ontbroken. Helen is een heel lieve gastvrouw, het was een warm bad! Het programma was een fijne leidraad voor de dag met voldoende ruimte om op jezelf te zijn en lekker te mijmeren, relaxen en je gedachten de vrije loop te laten.


Ik vond het een heerlijke dag, een dag waarin alles mocht zijn zoals het was en ik mezelf ook kon toestaan mezelf te laten zijn zoals ik op dat moment was. Dit bracht niet enkel ontspanning, maar ook zeker ongemak - ik was me knetterbewust van mijn eigen oordelen over het deelnemen aan een day-retreat (zie mij hier nou zitten ), niet 'verplicht' sociaal doen, maar gewoon doen wat goed voelt. Ondanks we allemaal op ons zelf waren, was er ook verbinding en warmte.


Ik kijk met een warm gevoel terug op deze dag en hoop dat er nog meer zullen volgen!"

Helen van Dijk Dagretreat mindfulness retraite
Jitske
"De day-retreat bij Helen heb ik ervaren als een cadeau voor mezelf. Een dag waarop ik mezelf echt mocht ontdoen van al het 'moeten' en weer in verbinding kon komen met mijn lichaam, geest en behoeften. Een dag van rust, ontspanning en reflectie. Helen neemt je op een hele fijne en liefdevolle manier mee door de dag. Ik voel me opgeladen en vol energie, dankjewel lieve Helen!"
Helen van Dijk Dagretreat mindfulness retraite
Florentine
"Het was mijn eerste keer een retraite en ik had los van tot mezelf komen, kalmte en rust ervaren, geen andere verwachtingen. De dag heeft mijn verwachting overtroffen. Een prachtige locatie in de natuur, klein groepje fijne mensen, veiligheid door hoe je iedereen op gemak stelde en uitnodigde om oog te hebben voor eigen behoeften, ruimte te nemen voor zichzelf.  En niet te vergeten wat een verwennerij de heerlijke lunch, gebak en gehele dag koffie, thee, fruit en voldoende drinken. Hiermee hebt je naast fijne yoga-, mindfulness-, meditatie- en schrijfoefeningen die iedere een duidelijk doel had met een lange termijn effect, heb je een fijne dag gecreëerd en gefaciliteerd voor ieder om zichzelf te ont-moeten! Dankjewel!!"
Helen van Dijk Dagretreat mindfulness retraite
Roja

JA! Ik wil bij
de Jezelf ont-moeten dag zijn