Vrouwencirkel Hoeksche Waard

Ik VOEL dat ik dit wil DOEN

Al een langere tijd speel ik met het idee om een vrouwencirkel te starten in de Hoeksche Waard. Tot nu toe durfde ik niet zo goed. Bang dat ik niet spiritueel genoeg zou zijn, dat ik niet genoeg te bieden heb en dat niemand hierop zit te wachten. 


Afgelopen weekend had ik een 2 daagse training: the 16 guidelines for a happy life. En daar voelde ik opnieuw: ik wil dit doen.

Dus bij deze deel ik mijn intentie! En misschien resoneert het met jou, is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je er meer over weten.

Wil je samen met andere vrouwen verbinding maken met jouw vrouwelijke kracht en intuïtie?

Neem dan alsjeblieft contact met mij op. Wellicht ga je dan samen met mij dit avontuur tegemoet.

Liefs Helen

Vrouwencirkel Hoeksche Waard Helen van Dijk MIndfulness

‘Wanneer vrouwen een verbinding met elkaar aan gaan ontstaat er iets magisch.”

Wat zijn vrouwen cirkels?

Een vrouwencirkel is een verbindende samenkomst van een groep vrouwen om te delen en helen. In deze cirkel krijgt iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid naar binnen te keren & haar verhaal te delen als dat goed voelt. Maar ook om verbinding te maken met jouw vrouwelijke kracht en intuïtie. Vanuit ontspanning, openheid en zachtheid worden de cirkel gecreëerd. Tijdens een vrouwencirkel is er geen ruimte voor oordeel, schuld, of vergelijken. Deze cirkels bieden juist kracht, vertrouwen en een mogelijkheid om je kwetsbaar op te stellen.

De cirkels bieden een plek waar je je liefdevol kunt verbinden met andere vrouwen en jezelf.

Hoe ziet een avond eruit?

Er staat altijd een thema centraal, zoals vrouwelijke kracht.  Tijdens zo een avond gaan we dieper in op de wijsheid van vrouwen. Je kunt zelf ervaren hoe je (meer) in contact kan komen met de vrouwelijke kracht in jezelf. De intentie van deze cirkel is om vrouwen samen te laten komen vanuit zelfcompassie en een open mind. De avond zal bestaan uit een mix van meditatie, sharing, zelfexpressie, journaling & visualisatie. Je zult zowel de kracht van de groep voelen, maar ook een diepere verbinding met jezelf.


Vrouwencirkel Hoeksche Waard Helen van Dijk MIndfulness

Interesse gewekt?

Laat dan hier je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Je mag me natuurlijk ook mailen: info@helenvandijk.com