De Wil om het Verschil te maken Podcast

In De Wil om het Verschil te maken Podcast daag ik jou als ambitieuze vrouw en ondernemer uit om je hart te volgen, het avontuur aan te gaan, gedreven door de Wil om het verschil te maken.

Omdat ik weet dat je daarvoor moed en lef nodig hebt, hoor je hier wekelijkse inspiratie zodat wat er al in jou aanwezig is, zich krachtig manifesteert.

Luister hier

Aflevering 100 

Mijn Jubileum Podcast

De Podcast aflevering waarbij alles bij elkaar mag komen, juist omdat het zo klopt!

Het gaat over de kracht van verbinden, de wil om het verschil te maken en het stappen uit je schaduw. 

Ik deel je mijn Visie, ik leg uit welke bijdrage ik wil leveren aan de wereld en voor mij is deze podcast een enorme stap uit mijn schaduw om, dat wat ik in iedere vezel voel dat ik te doen heb, ook hardop durf uit te spreken aan jou (eigenaarschap).

Het is een Aflevering geworden met hart, ziel en tranen. Ik ben ontzettend trots dat deze aflevering er in deze vorm is gekomen.

Aflevering 103

Als Hoofd en Hart niet in Balans zijn

In deze aflevering onthul ik de ware reden dat ik mijn Blog vorige week, voor het eerst in mijn hele Blog-Carrière Offline haalde.

Het is een eerlijk en openhartig verhaal geworden over de wijze waarop mijn hart deze week de regie weer terug pakt en de balans tussen hart en hoofd herstelt.

Aflevering 106

In 7 Stappen je Droom uit laten dromen

Durf groot te dromen!! Ja, tuurlijk, dat durf je wel (toch?)

Maar dan…

Hoe komt jouw droom langzaam maar zeker dichterbij? Hoe zorg je dat de grootsheid van je droom jou niet overspoeld of overweldigd en je al afhaakt voor je goed en wel begonnen bent?

Ik zet voor jou 7 haalbare stappen op een rij, om jouw Droom te bereiken.