Vanaf dinsdag 13 september start er weer een nieuwe mindfulness training.

Wanneer ben je succesvol?

Succesvol ondernemen moeiteloos ondernemen ambitieuze vrouwelijke ondernemer podcast


Als je op 31 december 2022  terug kijkt op jouw meest succesvolle maanden ooit, hoe ziet jouw leven er dan uit? Wat heb je bereikt? Welke doelen heb je behaald?

Deze vraag kreeg ik tijdens de Mastermind sessie van Mirjam Hegger - Podcast Expert deze week. En deze vraag zette zoveel in beweging? Het verleidde me om terug te gaan in een oude belemmerende overtuiging over Succesvol zijn.
Het bracht onzekerheid: wie ben ik nou om me te bewegen tussen zo'n mooie groep met succesvolle vrouwelijke ondernemers.  Verdien ik het wel om hier te zijn?
Oordelen over mijn eigen nieuwe Waarde. MOET ik niet veel meer doelen stellen, zou ik niet harder moeten werken.
Ik nam er een podcast over op, waarin ik je mee neem in de definitie van succes en je uitnodig om zelf een bewust stil te staan bij wat succes nu eigenlijk voor jou betekent.

Ontmoeten Podcast ontspannen balans

De beste manier om te ontspannen

Luister nu hoe jij de beste manier om te ontspannen kunt ontdekken, zodat je de Balans weer terug kunt brengen in je leven.

Helen van Dijk Ontmoeten Podcast ontspannen balans
Podcast Helen van Dijk Mindfulness Persoonlijk leiderschap ontmoeten

Ik geef te veel aan anderen!


Toeval bestaat niet! Deze week had ik 2 soortgelijke gesprekken met 2 mooie dames. Beiden liepen vast in de (HSP)kwaliteiten om zich dienstbaar op te stellen, maximaal af te stemmen op de wensen en behoeften en loyaal te zijn aan anderen. Herkenbaar?

Ik besloot er een podcast over op te nemen.

Met een mooi drieluik als resultaat.

Ik geef te veel aan anderen!

Deel 1

Hoe ga je iets veranderen als de voor jou van nature mooie eigenschappen je eigenlijk niet (meer) behulpzaam zijn, omdat je daarmee over je eigen grenzen heen gaat en je jezelf helemaal leeg geeft.

Hoe verleidelijk is het dan om dit ONMIDDELLIJK te willen veranderen.

Hoe frustrerend is het als dit niet DIRECT lukt.

Hoe gemakkelijk is het om dan jezelf ONVERBIDDELLIJK te veroordelen.

Hoe ga je DAAR nou mee om?

Daarbij geef ik je een woord met slechts 3 letters kado, dat SERIEUS een wereld van verschil zal maken: beloofd!


Deel 2

Ik wil mezelf NIET meer leeggeven

Ik wil niet constant over mijn eigen grenzen heengaan

Maar HOE doe ik dat zonder het risico op gedoe, ruzie, afwijzing, onbegrip, teleurstelling.

Een goede waarom is cruciaal bij (gedrags)verandering.

Hoe creëer je een krachtige waarom zodat je steeds meer in contact komt met je eigen grenzen en behoeften en je de moed leert ontwikkelen om daar ook echt naar te durven handelen.

Affirmatie meditatie voor het worden en zijn van een zelfbewuste vrouw

Met deze meditatie bestendig en ontwikkel je de kwaliteiten om een zelfbewuste vrouw te zijn.

Door uit te spreken wie je wilt zijn en dit in iedere vezel gaat geloven, zullen de kwaliteiten die je daarvoor nodig hebt en de keuzes die je daarin te maken hebt, vanzelf op je pad komen.

Wat zeggen luisteraars over de Podcast

Podcast Helen van Dijk Mindfulness Persoonlijk leiderschap ontmoeten

Anoniem

Reactie Podcast Aflevering 109

Ik vond deze podcast echt zo verhelderend. Zelf ben ik bezig met de balans tussen presenteren, drive en carrière versus mijn meer zachte, verzorgende en intuïtieve kant. Ik heb lang gedacht dat ik daarin inderdaad moest kiezen maar dat voelde zo scheef. Jouw podcast heeft mij doen beseffen dat het beiden kan. Dat ik beide kanten van mezelf mag ontwikkelen en laten groeien. Dat ze elkaar ook nodig hebben om in balans te zijn. Voor mij om in balans te zijn in alle aspecten van mijn leven. Dus heel erg bedankt Helen van Dijk voor je mooie podcast. 🙏🏻
Podcast Helen van Dijk Mindfulness Persoonlijk leiderschap ontmoeten

2 klanten

Mindful Mentorship

Reacties Podcast Aflevering 110

Hoe cool… ben er een beetje stil van… mooi om de herkenning te horen, mooi om te horen hoe je mij ziet… door jouw vertrouwen in mijn potentie, durf ik er ook steeds meer in te geloven en op te gaan vertrouwen… dankjewel!! 🙏Een lach, een traan, fijn gevoel, angst voor het onbekende, jouw ontroering horen, trots en zoveel meer...héél erg bijzonder en een voor mij zeer waardevol "document"...uitwerking bij mij is volledige innerlijke rust op dit moment..dank je wel voor dit mooie moment en compliment❤️ !!

Mindfulness training Helen van Dijk Hoeksche Waard

Lotte Egbers

Mindfulness Trainer

Reactie Podcast Aflevering
111 & 112

Ik heb ze allebei geluisterd cq gedaan,  achter elkaar. Briljant gedaan, heel fijn! Heel mooi hoe je bij jezelf bent gebleven.