Mindfulness training Helen van Dijk Hoeksche Waard

Mindfulnesstraining

Jezelf duurzaam ont-moeten

Basis mindfulness training (MBSR)

Duur: 8 weken

Tijdens dit traject train je de aandacht en vergroot je het bewustzijn. Je raakt bekend en geoefend in de principes van de mindfulness en meditatie.

Hierdoor sta je (zelf)bewuster in het leven en kun je krachtiger keuzes maken.

De balans tussen werk en privé, en alle rollen die je daarin vervult, zul je beter kunnen vinden.

Je gaat je grenzen en behoeften beter voelen, waardoor het gemakkelijker wordt om daarnaar te handelen.  

Je bent beter in staat je te concentreren, focus aan te brengen en je bent simpelweg effectiever in je werk.

Het traject is praktisch gericht. De voordelen van dit programma zijn:

🌿het werkt preventief tegen stress en angst;

🌿verhoogde productiviteit en meer energie;

🌿meer genieten van het leven;

🌿verbeterde relaties en communicatie;

🌿meer focus en balans.

Programma Mindfulness Training

1 Kennismakingsgesprek

8 trainingssessies

Geleide meditaties d.m.v. audio

Werkboek

Ervaringen van deelnemers

Helen van Dijk Mindfulness leiderschap coaching burnout

Fedor

Ondernemer

Burnout voorkomen

Helen is een no-nonsense en analytisch sterke coach. Ik ben ondernemer van een snelgroeiend startup bedrijf, vader van 3 jonge kinderen en ben actief met vrijwilligerswerk. Daarnaast stel ik heel hoge eisen aan met name mezelf. Deze combinatie van factoren leidde ertoe dat ik tegen het overspannen zijn aan zat. 


Op dat moment ben ik een coachingstraject gestart bij Helen. De combinatie van 8 weekse mindfulness training, het 1 op 1 coachingstraject en het dagelijks doen van oefeningen heeft ervoor gezorgd dat ik geen burn-out heb gekregen. Helen heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste manieren en gewoontes heb aangeleerd om spanning te reduceren.


Veel dank Helen!

"Al vanaf de 1e training heb ik spijt.... Spijt dat ik zo lang getwijfeld heb. In 8 weken leert Helen jezelf (her)kennen. Het is niet altijd makkelijk, maar zoals Helen zegt 'als het makkelijk was, had je het al gedaan '. Deze training heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijn dagelijkse leven. Ik gun iedereen deze tijd bij Helen!"
"Voor iedereen die zich weleens gestrest of geleefd voelt is deze training echt een aanrader! Had ik dit maar eerder gedaan, het verandert je kijk op een hoop zaken en maakt je leven een stuk makkelijker. Helen is een fijne trainster, neemt voor iedereen de tijd en luistert goed, ze is ook in staat om de zaken eenvoudig uit te leggen en je inzichten te geven. Na deze training ga jij minder snel in je automatische piloot!"
"Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze mindfulness training ben gaan volgen, het heeft mij meer rust in mijn hoofd gegeven. Ik zeg altijd bij twijfel niet doen, maar twijfel je over of een mindfulness training dan zeg ik zeker DOEN!"

De mindfulness training

Individuele mindfulness training Helen van Dijk

Individuele training & coaching

Je gaat 1 op 1 met mij aan de slag, waardoor we volledig kunnen afstemmen op jouw situatie en behoefte.


Naast dat je de mindfulness training doorloopt, ontvang je ook coaching op de thema's die voor jou spelen.


Je gaat ontdekken welke patronen jou in de weg zitten en we zetten concrete stappen om deze te tackelen.


Je leert kiezen voor wat JIJ wilt en nodig hebt.

Je weet steeds beter in het moment waar jouw grenzen liggen en wat jouw behoeften zijn en kunt daar beter in gaan staan.

Je ervaart meer vertrouwen, balans en focus.


Deze training wordt ook vaak gegeven aan medewerkers die kampen met stressklachten of vanuit re-integratie oogpunt.


Wekelijkse sessies van 1 1/2 uur

Locatie: Edisonsstraat 16C Numansdorp of Online


Startdatum: in overleg

€ 1595,-*

Ja ik wil meer weten
Mindfulness training Helen van Dijk Hoeksche Waard

Interesse gewekt?

Laat dan hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je mag me natuurlijk ook mailen: info@helenvandijk.com

Nog meer ervaringen

"De mindfulness training is heel waardevol voor mij geweest. Het heeft me meer gebracht dan ik van te voren had verwacht. Niet alleen innerlijke rust. Ik heb mezelf ook op een andere manier leren kennen. Het heeft me meer zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven. Helen is een fantastische trainer, haar begeleiding is heel fijn, liefdevol en eerlijk."
"In het begin wist ik niet wat ik er van kon verwachten, maar de trainingen hebben we elke week weer een stapje verder gebracht. Ik was altijd maar aan het rennen en vliegen voor iedereen, maar ik heb geleerd voor mezelf te kiezen! Nee is ook een antwoord. Het gaat erom wat heb jij nodig om je goed te voelen. En daar heb ik heel veel aan gehad! Ik vond het een super ervaring!"
"Ik ging wat sceptisch beginnen met deze training want ik kende al “trucjes” vanuit yoga en mediteren. Maar dit is echt essentieel anders heb ik ervaren. Het feit dat je tijd en ruimte wint door bewust te zijn van wat je denkt, voelt en doet was echt een eye-opener voor mij. Zowel privé als in mijn praktijk gebruik ik zelf de mindfulness."
"Ik heb de training mindfulness voor de tweede keer gevolgd bij Helen en weer zeer tevreden. Ondanks dat de theorie hetzelfde is, kom je toch weer op een diepere laag terecht. Dit ook dankzij de goede coaching van Helen, dank daarvoor!"

Aanmelden

Hier!